Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta tocanita de organe

Reteta tocanita de organe
Reteta tocanita de organe

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Rinichi de porc – 300 gr.
• Ficat de porc – 300 gr.
• Inima de vita – 200 gr.
• Inima de porc – 200 gr.
• Cartofi – 4 buc.
• Morcovi – 2 buc. mai mari
• Foi de dafin – 3 buc.
• Busuioc proaspat – 5 - 6 frunze
• Ceapa verde – 2 legaturi
• Otet (pentru organe) – 1 pahar
• Apa rece (pentru organe) – 1 pahar
• Vin roze demisec calitativ – 100 ml
• Rosii cherry – 10 buc.
• Masline negre rondele – 100 gr.
• Ceapa rosie – 1 buc.
• Usturoi – 5 - 6 catei
• Apa fierbinte – 2 pahare
• Marar proaspat – 1 legatura
• Sare si piper negru – dupa gust

Mod de preparare

• spalati bine rinichii de porc si lasati-i cca 30 de minute in apa rece si otet
• odata spalati bine, taiati rinichii cuburi, impreuna cu inima de vita, inima si ficatul de porc
• spalati, curatati si taiati morcovii, ceapa rosie si cartofii cuburi
• taiati ceapa, busuiocul si usturoiul marunt
• introduceti toate ingredientele in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, cu exceptia mararului
• amestecati, puneti capacul si setati pe modul de gatire ''High'', lasand sa se gateasca timp de 4 ore
• asezonati spre sfarsit
• in momentul in care carnea si legumele au fiert, tocati marar proaspat si serviti.

Pofta buna!