Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta tochitura moldoveneasca

Reteta tochitura moldoveneasca
Reteta tochitura moldoveneasca

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

5h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Pipote de pui – 500 gr.
• Inimi de pui – 500 gr.
• Carnati – 200 gr.
• Pulpa de porc – 500 gr.
• Unt – 25 gr.
• Ulei – 1 lingurita
• Apa 100 ml
• Usturoi – 1 capatana
• Bulion calitativ sau suc de rosii calitativ (preferabil facut in casa) – 2 - 3 linguri bulion sau 200 ml suc de rosii
• Zahar sau miere – dupa gust
• Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• se curata bine pipotele si inimile si se taie in jumatati
• se taie carnea de porc cubulete
• setati slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire ''High" si adaugati in acesta toate ingredientele, cu exceptia zaharului si a mierii
• caliti carnea de porc, pipotele si inimile cu sare si piper
• usturoiul il taiati intai pe jumatate, pe lungime, ii scoateti inima (acea vena verde), il tocati marunt si il adaugati peste carne
• lasati la gatit pentru cca 6 ore (sau mai mult, in cazul in care carnea este taiata mare), iar cand carnea s-a inmuiat, adaugati zaharul sau mierea dupa gust
• taiati carnaciorii bucatele
• separat intr-o tigaie, prajiti carnaciorii
• adaugati-i apoi peste mancare si mai lasati sa fiarba intre 3 - 5 minute, pentru a prinde gustul
• se serveste cu mamaliguta si ou prajit.

Pofta buna!