Reteta pasca fara aluat
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
• Branza de vaci - 650 gr. |
• Zahar - 120 gr. |
• Faina - 120 gr. |
• Oua - 4 buc. |
• Esenta de vanilie - 1 lingurita |
• Stafide inmuiate in 2 linguri crema de whiskey - 100 gr. |
• Coaja rasa de lamaie - 1 lingurita |
• Ciocolata neagra - pentru decor |
Mod de preparare
• bate ouale intregi cu un tel, amesteca-le apoi cu branza de vaci, adauga zaharul si faina si omogenizeaza bine
• pune stafidele, esenta de vanilie si coaja de lamaie
• pune in vasul slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital hartie de copt si rastoarna compozitia
• imbraca capacul intr-un prosop curat si pune-l deasupra. Astfel, aburii formati vor fi absorbiti de prosop si nu vor curge peste pasca
• seteaza slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 2 ore si 30 minute
• cand este gata, scoate pasca cu grija si las-o la racit, apoi presara deasupra ciocolata rasa.
Savureaza cu placere!
• pune stafidele, esenta de vanilie si coaja de lamaie
• pune in vasul slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital hartie de copt si rastoarna compozitia
• imbraca capacul intr-un prosop curat si pune-l deasupra. Astfel, aburii formati vor fi absorbiti de prosop si nu vor curge peste pasca
• seteaza slow cooker Crock-Pot 4,7 L Digital pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 2 ore si 30 minute
• cand este gata, scoate pasca cu grija si las-o la racit, apoi presara deasupra ciocolata rasa.
Savureaza cu placere!