Reteta pulpe de miel in stil oriental, made by Jamila Cuisine
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Pulpe mici de miel – 2 buc. |
• Ceapa taiata solzisori – 2 buc. |
• Ardei gras taiat bastonase – 1 buc. |
• Prune uscate – 100 gr. |
• Usturoi – 3 - 4 catei |
• Rozmarin tocat – 1 lingura |
• Stafide – 50 gr. |
• Ulei de masline – 2 - 3 linguri |
• Patrunjel – 1 legatura |
• Sirop de rodii – 2 linguri |
• Coriandru – 1 lingurita |
• Ghimbir – 1 lingurita |
• Boia – 1 lingurita |
• Chimion – 1 lingurita |
• Curcuma – 1 lingurita |
• Sare si piper – dupa gust |
Mod de preparare
• peste pulpele de miel adaugati rozmarinul verde tocat marunt, jumatate din cantitatea de patrunjel, uleiul si razuiti deasupra 3 catei de usturoi
• adaugati apoi 3/4 din fiecare condiment: coriandru, ghimbir, boia dulce sau iute, chimion, curcuma, sare si piper
• amestecati totul foarte bine, astfel incat fiecare bucata de carne sa fie bine acoperita de condimente, apoi lasati-o putin deoparte, cat timp va ocupati de restul ingredientelor
• adaugati in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital restul ingredientelor: ceapa, ardeiul, prunele uscate, stafidele, restul de patrunjel, razuiti un catel de usturoi, iar la final adaugati siropul de rodii si condimentele pe care le-ati pastrat mai devreme: ghimbir, coriandru, curcuma, chimion, boia, putina sare si piper; amestecati bine si adaugati si o cana cu apa
• peste legumele din slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital adaugati carnea, puneti capacul si setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore.
Pofta buna!
• adaugati apoi 3/4 din fiecare condiment: coriandru, ghimbir, boia dulce sau iute, chimion, curcuma, sare si piper
• amestecati totul foarte bine, astfel incat fiecare bucata de carne sa fie bine acoperita de condimente, apoi lasati-o putin deoparte, cat timp va ocupati de restul ingredientelor
• adaugati in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital restul ingredientelor: ceapa, ardeiul, prunele uscate, stafidele, restul de patrunjel, razuiti un catel de usturoi, iar la final adaugati siropul de rodii si condimentele pe care le-ati pastrat mai devreme: ghimbir, coriandru, curcuma, chimion, boia, putina sare si piper; amestecati bine si adaugati si o cana cu apa
• peste legumele din slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital adaugati carnea, puneti capacul si setati pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore.
Pofta buna!