Reteta burrito cu carne de curcan, made by Jamila Cuisine
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Pulpa afumata de curcan – 1 buc. |
• Apa – 1 litru |
• Piper – cateva boabe |
• Chimion – 1 lingurita |
• Boia – 1 lingurita |
• Foi de dafin – cateva foi |
Pentru burrito: |
• Salata – cateva frunze |
• Cascaval ras – 100 gr. |
• Rosie – 1 buc. taiata cubulete |
• Fasole fiarta – 150 gr. |
• Castravete – 1 buc. taiat cubulete |
• Iaurt – 100 gr. |
• Tortilla sau lipii – cateva buc. |
Mod de preparare
• pentru inceput, pune carnea de curcan in vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital si adauga apa peste ea, apoi condimentele: chimionul, boiaua, boabele de piper si foile de dafin
• pune capacul si seteaza aparatul pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore
• dupa terminarea programului, scoate carnea cu ajutorul unei spumiere, pune-o pe o farfurie si las-o sa se raceasca
• dupa ce s-a racit, dezoseaza carnea, inlaturand pielea
• pentru a asambla burrito, pe o tortilla usor incalzita intinde putin iaurt, apoi pune cateva bucati de carne de curcan, putina salata verde, cascaval ras, rosii si castraveti taiati cubulete si la final, cateva boabe de fasole fiarta
• ruleaza tortilla, aducand si capetele spre centru, si apoi ruleaza bine pana la capat.
Pofta buna!
• pune capacul si seteaza aparatul pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore
• dupa terminarea programului, scoate carnea cu ajutorul unei spumiere, pune-o pe o farfurie si las-o sa se raceasca
• dupa ce s-a racit, dezoseaza carnea, inlaturand pielea
• pentru a asambla burrito, pe o tortilla usor incalzita intinde putin iaurt, apoi pune cateva bucati de carne de curcan, putina salata verde, cascaval ras, rosii si castraveti taiati cubulete si la final, cateva boabe de fasole fiarta
• ruleaza tortilla, aducand si capetele spre centru, si apoi ruleaza bine pana la capat.
Pofta buna!