Reteta chilli con carne
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
• Carne tocata de vita – 700 gr. |
• Fasole kidney conserva – 250 gr. |
• Ardei iute – 1 buc. |
• Ceapa – 2 buc. |
• Usturoi – 4 catei |
• Boia de ardei dulce – 1 lingura |
• Boia de ardei iute – 1 lingurita |
• Smantana – 200 gr. |
• Maghiran – 1/2 lingurita |
• Suc de rosii calitativ – 200 ml |
• Oregano – 2 lingurite |
• Chimion – 1 varf de cutit |
• Ardei kapia – 2 buc. |
• Zahar – 1/2 lingurita |
• Sare si piper negru – dupa gust |
Extra: |
• Orez cu bob lung – 250 gr. |
• Nachos – 150 gr. |
• Coriandru proaspat – 1/2 legatura |
Mod de preparare
• tocati ardeii kapia cuburi mai mari
• tocati marunt ceapa, usturoiul si ardeiul iute
• adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul iute, ardeii kapia, carnea, maghiranul, sucul de rosii, chimionul, zaharul, praful de boia dulce si iute, sarea si piperul in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital si setati pe modul de gatire ''Low'' pentru 4 ore
• cu 25 de minute inainte de incheierea programului, adaugati fasolea rosie la conserva, scursa bine, puneti oregano si reasezonati cu sare si piper.
• atunci cand montati mancarea pe farfurii, adaugati 2 linguri de smantana la fiecare portie, tocati coriandru proaspat deasupra si serviti cu nachos si orez facut preferabil la aburi.
Pofta buna!
• tocati marunt ceapa, usturoiul si ardeiul iute
• adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul iute, ardeii kapia, carnea, maghiranul, sucul de rosii, chimionul, zaharul, praful de boia dulce si iute, sarea si piperul in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital si setati pe modul de gatire ''Low'' pentru 4 ore
• cu 25 de minute inainte de incheierea programului, adaugati fasolea rosie la conserva, scursa bine, puneti oregano si reasezonati cu sare si piper.
• atunci cand montati mancarea pe farfurii, adaugati 2 linguri de smantana la fiecare portie, tocati coriandru proaspat deasupra si serviti cu nachos si orez facut preferabil la aburi.
Pofta buna!