Reteta - Curry de post cu legume
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Ardei gras rosu – 1 buc. |
• Ardei gras galben – 1 buc. |
• Ghimbir ras – 1/2 lingura |
• Praf curry – 2 lingurite |
• Chimion – 1 varf de cutit |
• Pasta de curry rosu – 1 lingurita |
• Ardei iute – 1 buc. |
• Pahar de apa – 1/2 pahar |
• Ceapa rosie – 1/2 buc. |
• Mazare – 200 gr. |
• Cartof dulce – 1 buc. |
• Fasole rosie – 1 conserva (240 gr.) |
• Curcuma – 1/2 lingurita |
• Usturoi – 3 catei |
• Lapte de cocos – 250 ml |
• Coriandru proaspat pentru servire – 1/2 legatura |
• Sare si piper – dupa gust |
Mod de preparare
• tocati cei doi ardei cubulete putin mai mari si cartoful dulce cubulete putin mai mici – asta pentru ca au timpi diferiti de gatire si trebuie sa se gateasca in acelasi timp – puneti-le apoi in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital
• tocati usturoiul, ceapa rosie si ardeiul iute marunt si puneti-le deasupra
• adaugati fasolea, mazarea, pasta de curry, praful de curry, de chimion, curcuma, sarea, piperul, laptele de cocos si apa
• amestecati-le bine si porniti slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe programul ''High'' si timpul de 4 ore
• cu 15 minute inainte de final asezonati din nou cu sare si piper
• serviti cu orez la aburi si coriandru proaspat tocat.
Pofta buna!
• tocati usturoiul, ceapa rosie si ardeiul iute marunt si puneti-le deasupra
• adaugati fasolea, mazarea, pasta de curry, praful de curry, de chimion, curcuma, sarea, piperul, laptele de cocos si apa
• amestecati-le bine si porniti slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe programul ''High'' si timpul de 4 ore
• cu 15 minute inainte de final asezonati din nou cu sare si piper
• serviti cu orez la aburi si coriandru proaspat tocat.
Pofta buna!