Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta - Curry de post cu legume

Reteta - Curry de post cu legume
Reteta - Curry de post cu legume

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

4h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Ardei gras rosu – 1 buc.
• Ardei gras galben – 1 buc.
• Ghimbir ras – 1/2 lingura
• Praf curry – 2 lingurite
• Chimion – 1 varf de cutit
• Pasta de curry rosu – 1 lingurita
• Ardei iute – 1 buc.
• Pahar de apa – 1/2 pahar
• Ceapa rosie – 1/2 buc.
• Mazare – 200 gr.
• Cartof dulce – 1 buc.
• Fasole rosie – 1 conserva (240 gr.)
• Curcuma – 1/2 lingurita
• Usturoi – 3 catei
• Lapte de cocos – 250 ml
• Coriandru proaspat pentru servire – 1/2 legatura
• Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• tocati cei doi ardei cubulete putin mai mari si cartoful dulce cubulete putin mai mici – asta pentru ca au timpi diferiti de gatire si trebuie sa se gateasca in acelasi timp – puneti-le apoi in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital
• tocati usturoiul, ceapa rosie si ardeiul iute marunt si puneti-le deasupra
• adaugati fasolea, mazarea, pasta de curry, praful de curry, de chimion, curcuma, sarea, piperul, laptele de cocos si apa
• amestecati-le bine si porniti slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe programul ''High'' si timpul de 4 ore
• cu 15 minute inainte de final asezonati din nou cu sare si piper
• serviti cu orez la aburi si coriandru proaspat tocat.

Pofta buna!