Reteta - Chiftelute de vitel cu sos si tagliatelle
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 500 g carne tocata de vitel |
• 2 lingurite de pesto |
• 1 ou |
• 2 linguri pesmet |
• sare si piper dupa gust |
• 1/2 lingurita oregano uscat |
• o cutie rosii tocate in bulion |
• 2 linguri ulei de masline |
• paste proaspete |
• frunze de busuioc |
• parmezan ras |
Descriere
Ideal pentru 5 persoane, acest aparat de gătit electric slow cooker Crock-Pot® DIGITAL cu temporizator te ajută să îţi organizezi programul de masă si sa petreci mai mult timp alaturi de familia ta.
Mod de preparare
- Carnea tocata se amesteca cu pesto, pesmet, oul batut si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
- Se formeaza chiftelutele cu mainile umezite.
- Se pune sosul in vasul Crock-pot-ului 4.7 l Digital, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si oregano uscat, se pune uleiul de masline si se asaza chiftelutele.
- Se pune capacul si se seteaza modul High pentru 3 ore.
- La final se presara busuioc proaspat si se servesc cu tagliatelle proaspete fierte.