Reteta- Lasagna cu spanac si ricotta
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 150 g foi de lasagna |
• 2 catei de usturoi |
• 500 g spanac congelat |
• 50 g parmezan ras |
• 200 g ricotta |
• 1 ou |
• sare si piper dupa gust |
• ¼ lingurita nucsoara rasa |
• 400 ml rosii in bulion |
• 4-5 frunze busuioc proaspat |
• 2 linguri ulei de masline |
• plus 2-3 linguri de parmezan ras deasupra |
Mod de preparare
- Amesteca intr-un bol spanacul cu cateii de usturoi tocati fin, parmezanul ras, oul batut si ricotta.
- Condimenteaza dupa gust cu sare, piper si nucsoara rasa.
- Amesteca sosul de rosii cu uleiul de masline, busuiocul taiat fin si condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
- In vasul slow cooker-ului Crock-Pot Digital 4.7 l pune putin sos de rosii, foi de lasagna si cateva linguri din umplutura de spanac si ricotta.
- Repeta apoi straturile de lasagna, sos de rosii si umplutura. La final, ultimul strat este de foi de lasagna, sos de rosii si parmezan ras deasupra.
- Pune capacul si seteaza pe modul High pentru 3 ore.
- Cand programul s-a terminat scoate vasul de ceramica din aparat si lasa-l sa se raceasca.
- Cand lasagna este calduta serveste-o cu parmezan ras deasupra.
- Pofta buna!