Reteta risotto cu dovleac
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
2h
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
• Orez Arborio (spalat si uscat) – 150 gr. |
• Dovleac placintar – 30 - 40 gr. |
• Alune caju crude – 60 gr. |
• Apa – 700 ml |
• Condimente mix pentru pui – 2 linguri |
• Legume deshidratate bio – 1 lingurita |
• Unt cu ierburi – 40 gr. |
• Parmezan ras – 40 gr. |
• Sare de mare, piper – dupa gust |
Mod de preparare
• dati dovleacul pe razatoare si puneti-l intr-un castron
• trageti la tigaie alunele caju si dupa ce s-au rumenit, tocati-le la cutit
• adaugati-le apoi peste dovleac, impreuna cu orezul, mixul de condimente pentru pui, legumele deshidratate, sarea si piperul
• amestecati foarte bine si puneti toata compozitia in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital
• adaugati untul cu ierburi deasupra si turnati apa
• puneti capacul si setati pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 2 ore
• din 20 in 20 de minute amestecati usor cu o spatula de silicon
• inainte de servire adaugati parmezan ras, cam 40 gr. si incorporati
• se serveste imediat!
Pofta buna!
• trageti la tigaie alunele caju si dupa ce s-au rumenit, tocati-le la cutit
• adaugati-le apoi peste dovleac, impreuna cu orezul, mixul de condimente pentru pui, legumele deshidratate, sarea si piperul
• amestecati foarte bine si puneti toata compozitia in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital
• adaugati untul cu ierburi deasupra si turnati apa
• puneti capacul si setati pe modul de gatire ''Low'' si timpul de 2 ore
• din 20 in 20 de minute amestecati usor cu o spatula de silicon
• inainte de servire adaugati parmezan ras, cam 40 gr. si incorporati
• se serveste imediat!
Pofta buna!