Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Ciorba de peste

Reteta Ciorba de peste

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 500 g peste proaspat (biban)
• 1 ceapa
• 1 morcov
• 1 ardei kapia
• 1 tija de telina apio
• 1 pastarnac
• 30 g orez spalat
• 1 cana suc de rosii
• zeama de la o lamaie
• sare
• 2 linguri ulei de masline
• marar proaspat

Mod de preparare

  • Curata bine pestii de solzi, eviscereaza-i, spala-i si apoi taie-i bucati potrivite.
  • Toaca cubulete toate legumele si spala orezul in mai multe ape.
  • Pune in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital legumele si orezul, adauga 2 litri de apa, pune capacul.
  • Seteaza modul High pentru 3 ore.
  • Cand programul sa terminat adauga in ciorba pestele si sucul de rosii si seteaza din nou modul High pentru 1 ora si jumatate.
  • La final pune zeama de lamaie si mararul tocat.