Reteta Ciorba de peste
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 500 g peste proaspat (biban) |
• 1 ceapa |
• 1 morcov |
• 1 ardei kapia |
• 1 tija de telina apio |
• 1 pastarnac |
• 30 g orez spalat |
• 1 cana suc de rosii |
• zeama de la o lamaie |
• sare |
• 2 linguri ulei de masline |
• marar proaspat |
Mod de preparare
- Curata bine pestii de solzi, eviscereaza-i, spala-i si apoi taie-i bucati potrivite.
- Toaca cubulete toate legumele si spala orezul in mai multe ape.
- Pune in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital legumele si orezul, adauga 2 litri de apa, pune capacul.
- Seteaza modul High pentru 3 ore.
- Cand programul sa terminat adauga in ciorba pestele si sucul de rosii si seteaza din nou modul High pentru 1 ora si jumatate.
- La final pune zeama de lamaie si mararul tocat.