Reteta supa de pui, made by Jamila Cuisine
Porții
8
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
4h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Ceapa – 2 buc. |
• Radacina de telina – 1 buc. |
• Pastarnac – 1 buc. |
• Morcov – 2 buc. |
• Ardei gras – 1 buc. |
• Carne de pui cu os – 700 gr. |
• Patrunjel – 1 legatura |
• Foi de dafin – 2 buc. |
• Piper – cateva boabe |
• Sare – dupa gust |
Mod de preparare
• pentru inceput, puneti legumele in vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital: morcovii, pastarnacul, ardeiul gras, cele 2 cepe si telina, apoi puneti carnea de pui
• adaugati boabele de piper, foile de dafin si putina sare
• umpleti vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital cu apa
• puneti capacul si setati aparatul pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore
• la final, dupa preferinta, puteti dezosa carnea, pasa legumele sau le puteti servi separat
• serviti supa cu patrunjel tocat.
Pofta buna!
• adaugati boabele de piper, foile de dafin si putina sare
• umpleti vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital cu apa
• puneti capacul si setati aparatul pe modul de gatire ''High'' si timpul de 4 ore
• la final, dupa preferinta, puteti dezosa carnea, pasa legumele sau le puteti servi separat
• serviti supa cu patrunjel tocat.
Pofta buna!