Reteta ciuperci în sos de unt și usturoi la Slow Cooker Crock-Pot 4.7 l Digital by Lecturi si Arome
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
1h:30m
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• 500 grame de ciuperci tip Champignon |
• 75 de grame de unt |
• o jumătate de căpățână de usturoi |
• un sfert de linguriță cu sare |
• o lingură cu amidon |
• câteva fire de pătrunjel tocat |
Descriere
Lecturi si Arome iti arate cat este de usor sa pregatesti cele mai delicioase ciuperci in sos de unt si usturoi cu ajutorul Slow Cookerului Crock-Pot 4.7L Digital!
Mod de preparare
- Curata ciupercile si, daca sunt micute, lasa-le intregi, iar daca sunt marisoare, taie-le in doua sau chiar 3 pe lungime
- Curata si usturoiul si toaca-l sau piseaza-l marunt
- Pune in vasul slow cookerului Crock-Pot ciupercile, adauga sarea si untul (topit, sau macar la temperatura camerei)
- Amesteca, pune capacul, seteaza functia HIGH si timpul de 1.5 ore
- Dupa o ora, adica cu jumatate de ora inainte de a expira timpul setat, ridica capacul, adauga amidonul si patrunjelul, amesteca, pune capacul la loc si lasa sa treaca si timpul ramas
- Serveste ciupercile calde ca si garnitura sau, de ce nu, ca si fel principal!
Pofta buna!