Reteta - Iahnie de fasole de post
Porții
6
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Fasole cu bob urias la conserva – 800 gr. |
• Morcovi – 3 buc. |
• Ardei kapia – 2 buc. |
• Foi de dafin – 3 frunze |
• Marar – 1 legatura |
• Usturoi – 1/2 capatana |
• Bulion – 2 linguri |
• Ceapa – 2 buc. mai mari |
• Chimen macinat – 2 lingurite |
• Coriandru macinat – 1 lingurita |
• Boia de ardei dulce – 1 lingurita |
• Ulei de floarea-soarelui – 2 linguri |
• Sare si piper – dupa gust |
Mod de preparare
• morcovii si ardeii se taie cuburi (ardeii putin mai mari decat morcovii)
• usturoiul si cepele se toaca marunt
• adaugati legumele impreuna cu uleiul, foile de dafin, boia, bulion, sare si piper in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, setati timpul de 3 ore si 30 minute si modul de gatire ''High''
• cand legumele sunt aproape fierte (dupa cca 3 ore - timpul variaza in functie de cat de mari le-ati taiat) adaugati fasolea, mararul, chimenul si coriandrul si puneti capacul
• cu cateva minute inainte de a servi, asezonati cu sare si piper dupa gust.
Pofta buna!
• usturoiul si cepele se toaca marunt
• adaugati legumele impreuna cu uleiul, foile de dafin, boia, bulion, sare si piper in slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, setati timpul de 3 ore si 30 minute si modul de gatire ''High''
• cand legumele sunt aproape fierte (dupa cca 3 ore - timpul variaza in functie de cat de mari le-ati taiat) adaugati fasolea, mararul, chimenul si coriandrul si puneti capacul
• cu cateva minute inainte de a servi, asezonati cu sare si piper dupa gust.
Pofta buna!