Reteta Dovlecei umpluti cu quinoa si legume
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 2 dovlecei |
• 6 lnguri cu quinoa fiarta si scursa |
• 1 morcov mic ras |
• 1 ceapa verde |
• ¼ ardei gras rosu |
• ¼ ardei gras galben |
• 2 linguri marar tocat |
• sare si piper dupa gust |
• ½ lingurita oregano uscat |
• 1 cana suc de rosii |
• 2 linguri ulei de masline |
Mod de preparare
- Taie dovleceii pe jumatate si scobeste-i in interior cu o lingurita.
- Amesteca intr-un castron quinoa cu morcovul ras, ceapa verde tocata marunt, ardeiul gras tocat cubulete, mararul si condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
- Amesteca bine compozitia.
- Umple dovleceii si punei in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital.
- Adauga sucul de rosii si pune oregano uscat si uleiul de masline.
- Seteaza modul High pentru 4 ore.
- La final presara deasupra marar tocat.