Rețetă orzo cu sparanghel pregătită de Mihai Gătește la vasul din fontă emailată de 4.7L Crock-Pot
Porții
1
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
20m
Temperatură
low
Calorii
-
Ingrediente
• 300 g paste orzo |
• 750 ml supă de legume |
• 2 fire de praz (300-400 g) |
• 450 g sparanghel |
• 40 g alune de pădure |
• 100 g rucola |
• 1 lămâie |
• ulei de măsline |
• Sare |
• Piper |
Descriere
Mihai Gătește a pregătit o rețetă cu adevărat deosebită inspirată din cartea The Green Roasting Tin de Rukmini Iyer pe care o poți pregăti și tu foarte ușor acasă la vasul din fontă emailată de 4.7L Crock-Pot: orzo cu sparanghel. O vei îndrăgi imediat și vei fi uimit de cât este de ușor de preparat!
Mod de preparare
- Încinge cuptorul la 180 de grade cu ventilație (200 de grade fără ventilație)
- Curăță prazul și taie-l mărunt. Taie cozile de la sparanghel și, după aceea, taie-i în două. Amestecă sparanghelul cu prazul într-un castron, împreună cu 1 lingură de ulei de măsline, 1 linguriță de sare, coaja rasă de lămâie și puțin piper.
- Pune supa și pastele orzo în vasul din fontă emailată de 4.7L Crock-Pot pe foc mediu. Când începe să fiarbă, adaugă amestecul de legume, presară alunele și pune vasul în cuptor 20 de minute.
- După cele 20 de minute, scoate cratița, mărunțește puțin rucola și adaug-o în cratiță. Pune zeama de la jumătate de lămâie, puțin ulei de măsline și amestecă bine totul.
Preparat cu
-200lei
Crock-Pot
Vas de fontă emailată, 4.7L, rotund, roșu Crock-Pot
Fontă emailată
Capac inclus
Capacitate 4.7 L
Rotund
• in stoc
PRP: 499,99lei
299,99lei