Reteta tocana de post, made by Jamila Cuisine
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3h
Temperatură
high
Calorii
-
Ingrediente
• Cartofi – 1 kg |
• Rosii cherry – 300 gr. |
• Ceapa – 2 buc. tocata |
• Ardei – 1 buc. taiat bastonase |
• Ceapa verde – 1 legatura |
• Morcovi – 2 buc. tocati rondele |
• Ulei – 2 - 3 linguri |
• Masline – 100 gr. |
• Suc de rosii – 200 gr. |
• Cimbru, rozmarin – dupa gust |
• Usturoi – 2 - 3 catei maruntiti |
• Coriandru – 1 lingurita |
• Turmeric – 1 lingurita |
• Ghimbir – 1 lingurita |
• Sare si piper – dupa gust |
Mod de preparare
• se introduc cartofii in vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, peste care adaugati ceapa, morcovii, rosiile cherry intregi
• adaugati rozmarinul si cimbrul care vor da o aroma deosebita, apoi uleiul, sucul de rosii, ardeiul gras, maslinele, iar la final ceapa verde, usturoiul si condimentele, sare si piper dupa gust
• adaugati o cana cu apa, aproximativ 300 ml, iar apoi amestecati putin pentru a raspandi toate condimentele
• puneti capacul si setati slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire ''High'' si timpul de 3 ore.
Pofta buna!
• adaugati rozmarinul si cimbrul care vor da o aroma deosebita, apoi uleiul, sucul de rosii, ardeiul gras, maslinele, iar la final ceapa verde, usturoiul si condimentele, sare si piper dupa gust
• adaugati o cana cu apa, aproximativ 300 ml, iar apoi amestecati putin pentru a raspandi toate condimentele
• puneti capacul si setati slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire ''High'' si timpul de 3 ore.
Pofta buna!