Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta tocana de post, made by Jamila Cuisine

Reteta tocana de post, made by Jamila Cuisine

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

3h

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• Cartofi – 1 kg
• Rosii cherry – 300 gr.
• Ceapa – 2 buc. tocata
• Ardei – 1 buc. taiat bastonase
• Ceapa verde – 1 legatura
• Morcovi – 2 buc. tocati rondele
• Ulei – 2 - 3 linguri
• Masline – 100 gr.
• Suc de rosii – 200 gr.
• Cimbru, rozmarin – dupa gust
• Usturoi – 2 - 3 catei maruntiti
• Coriandru – 1 lingurita
• Turmeric – 1 lingurita
• Ghimbir – 1 lingurita
• Sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• se introduc cartofii in vasul slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital, peste care adaugati ceapa, morcovii, rosiile cherry intregi
• adaugati rozmarinul si cimbrul care vor da o aroma deosebita, apoi uleiul, sucul de rosii, ardeiul gras, maslinele, iar la final ceapa verde, usturoiul si condimentele, sare si piper dupa gust
• adaugati o cana cu apa, aproximativ 300 ml, iar apoi amestecati putin pentru a raspandi toate condimentele
• puneti capacul si setati slow cooker Crock-Pot 4.7 L Digital pe modul de gatire ''High'' si timpul de 3 ore.

Pofta buna!