Rețetă ciulama de pasăre la multicookerul Crock-pot Turbo Express by Emilia Gătește
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 4 pulpe rață |
• 2 morcovi |
• 1 ceapă mare |
• 100g țelină |
• sare |
• 2,5l apă |
• 1 lingură untură pasăre |
• 5 linguri făină |
• pătrunjel |
Descriere
Ciulamaua cu pasăre de țară este FAN-TAS-TI-CĂ! Este gata într-o oră cu multicookerul Turbo Express cu gătire sub presiune Crockpot.
Mod de preparare
1. Puneți la fiert carnea cu legumele și sare, alegând butonul "Supă".
2. Când timpul s-a scurs, eliminați carnea și legumele din oală, iar supa strecurați-o.
3. Setați butonul "Brown/Sote", topiți untura de pasăre (o puteți înlocui cu unt sau ulei) și adăugați făina. Amestecați cu un tel; se va forma un aluat tare, pe care îl veți desface treptat cu supă fierbinte. Când a ajuns la consistența dorită, adăugați și carnea în oală, plus încă puțină sare.
4. Lăsați să fiarbă 7 minute pe funcția Manual, sub presiune.
5. Serviți fierbinte, de preferat cu mămăliguță și murături. Puteți presăra în farfurie și pătrunjel proaspăt, tocat foarte fin, sare și piper (de preferat piper alb).
2. Când timpul s-a scurs, eliminați carnea și legumele din oală, iar supa strecurați-o.
3. Setați butonul "Brown/Sote", topiți untura de pasăre (o puteți înlocui cu unt sau ulei) și adăugați făina. Amestecați cu un tel; se va forma un aluat tare, pe care îl veți desface treptat cu supă fierbinte. Când a ajuns la consistența dorită, adăugați și carnea în oală, plus încă puțină sare.
4. Lăsați să fiarbă 7 minute pe funcția Manual, sub presiune.
5. Serviți fierbinte, de preferat cu mămăliguță și murături. Puteți presăra în farfurie și pătrunjel proaspăt, tocat foarte fin, sare și piper (de preferat piper alb).
Preparat cu
-600lei
Crock-Pot
Multicooker Turbo Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
14+1 funcții de gătire
Cu 40% mai rapid față de setările High Pressure
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
699,99lei