Rețetă coaste de vită la multicooker Crock-Pot Turbo Express by Alex Cîrțu
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 kg coaste de vită |
• 5g mix Pit Boss Brisket |
• 50 ml ulei de măsline |
• 4 crenguțe rozmarin proaspăt |
• 12 - 14 buc. cartofi raclette (mici) |
• 2 g usturoi granulat |
• 1 legătură pătrunjel proaspăt tocat |
• sare |
• piper |
• 200 ml apă |
Descriere
O rețetă de coaste de vită care ies fragede, aromate și delicioase. Se pregătește rapid la multicooker-ul Crock-Pot Turbo Express din câteva apăsări de buton.
Mod de preparare
Pasul 1. Desfă rozmarinul de pe crenguțe.
Pasul 2. Condimentează coastele cu mix "Pit Boss Brisket" și rozmarin.
Pasul 3. Setează multicooker-ul pe programul Brown/Saute și timpul de 20 de minute.
Pasul 4. Încinge uleiul de măsline și dă-le culoare coastelor, rumenindu-le în vas.
Pasul 5. Adaugă cartofii spălați bine și condimentați cu sare și piper.
Pasul 6. Adaugă pune usturoi granulat și apa.
Pasul 7. Pune capacul, setează programul Turbo și timpul de 20 de minute.
Pasul 8. Pentru servire, așează totul pe farfurie și presară pătrunjel proaspăt tocat pe deasupra.
Pasul 2. Condimentează coastele cu mix "Pit Boss Brisket" și rozmarin.
Pasul 3. Setează multicooker-ul pe programul Brown/Saute și timpul de 20 de minute.
Pasul 4. Încinge uleiul de măsline și dă-le culoare coastelor, rumenindu-le în vas.
Pasul 5. Adaugă cartofii spălați bine și condimentați cu sare și piper.
Pasul 6. Adaugă pune usturoi granulat și apa.
Pasul 7. Pune capacul, setează programul Turbo și timpul de 20 de minute.
Pasul 8. Pentru servire, așează totul pe farfurie și presară pătrunjel proaspăt tocat pe deasupra.
Preparat cu
-400lei
Crock-Pot
Multicooker Turbo Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
14+1 funcții de gătire
Cu 40% mai rapid față de setările High Pressure
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
899,99lei