Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă butter chicken (pui indian cu unt) la multicooker Crock-pot Turbo Express by Madeline

Rețetă butter chicken (pui indian cu unt) la multicooker Crock-pot Turbo Express by Madeline
Rețetă butter chicken (pui indian cu unt) la multicooker Crock-pot Turbo Express by Madeline Rețetă butter chicken (pui indian cu unt) la multicooker Crock-pot Turbo Express by Madeline Rețetă butter chicken (pui indian cu unt) la multicooker Crock-pot Turbo Express by Madeline Rețetă butter chicken (pui indian cu unt) la multicooker Crock-pot Turbo Express by Madeline

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 800g piept de pui
• 50g unt
• 1 ceapă roșie
• 2/8
• 4 căței de usturoi
• 1 cub de ghimbir (15g)
• 1 conservă de roșii (400g)
• 2 lgț garam masala
• 1 lgț sare
• 150ml smântână lichidă

Descriere

O mâncare mai exotică: pui indian cu unt la multicooker, sau „butter chicken”. Se face foarte repede, e gustos, aromat și hrănitor.

Mod de preparare

1. Porniți multicookerul pe Brown/Saute și încingeți untul. Adăugați usturoiul pisat, ceapa tocată și ghimbirul dat pe răzătoarea mică, le căliți câteva minute amestecând frecvent.

2. Adăugați pieptul de pui tăiat cubulețe, îl rumeniți puțin, adăugați apoi roșiile, sarea și amestecul de condimente garam masala (care conține: boia dulce, coriandru, muștaralb, usturoi, chimen, fenicul, scorțișoară, turmeric, chili, ghimbir, cuișoare, ienibahar, cardamom).

3. Puneți capacul, îl rotiți spre poziția Închis, rotiți și valva de presiune spre poziția Închis. Setați multicookerul pe Meat/Poultry, High Pressure, 10 minute.

4. După ce timpul a expirat, așteptați 5 minute, apoi rotiți cu grijă valva de presiune spre poziția Deschis, deschideți capacul, adăugați smântâna lichidă și mai gătiți încă 5 minute, amestecând frecvent.

5. Serviți acest pui indian cu unt la multicooker cald, cu garnitura preferată; în mod normal se servește alături de orez.