Rețetă pulpă de curcan cu fasole și sos BBQ la Multicookerul Crock-pot Turbo Express by Alex Cîrţu
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• pulpă de curcan -1 kg |
• Ulei de măsline - 100 ml |
• Șalotă - 200g |
• CimbriÈ™or - 3 crenguÈ›e |
• Morcovi - 300g |
• Ardei Kapia - 250g |
• RoÈ™ii cherry la conservă - 400 g |
• Sos BBQ -80g |
• Pastă roÈ™ii - 25g |
• Sare |
• Piper |
Mod de preparare
Pasul 1: Spălați și tocați legumele.
Pasul 2: Setați funcția BROWN și adăugați uleiul de măsline.
Pasul 3: După ce uleiul s-a încins, adăugați ciolanul de curcan și sigilați pe ambele părți.
Pasul 4: Adăugați ceapa, cimbrișorul, sarea, piperul, morcovul, ardeii, fasolea, roșiile și sosul.
Pasul 5: Puneți capacul și setați funcția MEAT/POULTRY + TURBO pentru 30 de minute.
Pasul 6: Când timpul s-a scurs, preparatul este gata!
Pasul 2: Setați funcția BROWN și adăugați uleiul de măsline.
Pasul 3: După ce uleiul s-a încins, adăugați ciolanul de curcan și sigilați pe ambele părți.
Pasul 4: Adăugați ceapa, cimbrișorul, sarea, piperul, morcovul, ardeii, fasolea, roșiile și sosul.
Pasul 5: Puneți capacul și setați funcția MEAT/POULTRY + TURBO pentru 30 de minute.
Pasul 6: Când timpul s-a scurs, preparatul este gata!
Preparat cu
-600lei
Crock-Pot
Multicooker Turbo Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
14+1 funcții de gătire
Cu 40% mai rapid față de setările High Pressure
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
699,99lei