Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă cheesecake cu ciocolată albă și zmeură la Multicooker Turbo Express Crock-pot

Rețetă cheesecake cu ciocolată albă și zmeură la Multicooker Turbo Express Crock-pot
Rețetă cheesecake cu ciocolată albă și zmeură la Multicooker Turbo Express Crock-pot Rețetă cheesecake cu ciocolată albă și zmeură la Multicooker Turbo Express Crock-pot Rețetă cheesecake cu ciocolată albă și zmeură la Multicooker Turbo Express Crock-pot

Porții

6

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 150 g biscuiți digestivi mărunțiți
• 50 g unt topit
• 200 g ciocolată alba
• 400 g cremă de brânză
• 150 ml smântână
• 100 g zahăr tos
• 2 ouă mari, bătute
• 2 linguri gem de zmeură
• 1 lingură apă

Descriere

Când vrei să te răsfeți cu un desert delicios și cremos, încearcă reteta de cheesecake cu zmeură si ciocolata alba. Gătită fără efort cu funcția Desert a Multicookerului Turbo Express. 

Mod de preparare

  • Ungeți și tapetați fundul formei de tort cu hârtie de copt.
  • Puneți biscuiții mărunțiți într-un castron, adăugați untul topit și amestecați.
  • Puneți conținutul și întindeți uniform pe bază, apăsând pentru a crea un strat ferm. 
  • Topiți ciocolata albă folosind un cuptor cu microunde sau alternativ, la bain marie.
  • Lăsați deoparte să se răcească. 
  • Puneți crema de brânză, smântâna și zahărul într-un castron și, folosind un mixer manual sau un tel, bateți până la omogenizare. 
  • Turnați ciocolata topită și amestecați încet. 
  • Adăugați ouăle și amestecați până se omogenizează. 
  • Turnați peste baza de biscuiți și neteziți suprafața.
  • Într-un castron mic adăugați dulceața de zmeură și amestecați până la omogenizare, adăugați apa și amestecați din nou. 
  • Peste blatul cheesecake-ului se pune o lingură. 
  • Adăugați 300 ml apă la baza oalei multicookerului Turbo Express și așezați grătarul pentru abur înăuntru. Așezați 2 fâșii de folie în diagonale de-a lungul bazei pentru a scoate mai ușor tava de Cheesecake cât timp este fierbinte. 
  • Puneți cheesecake-ul în interiorul oalei, puneți capacul multicookerului și asigurați-vă că supapa este în poziția Închis. 
  • Selectați setarea Desert – High Pressure timp de 40 de minute. 
  • După ce a trecut timpul de gătire, lăsați presiunea din interior să se elibereze în mod natural (acest lucru ar putea dura până la 15 minute) înainte de a îndepărta capacul. 
  • Cheesecake-ul cald va avea centrul mai moale.
  • (Dacă s-a format puțină apă pe partea de sus a cheesecake-ului, aceasta se îndepărtează cu ușurință folosind colțul unei bucăți de hârtie de bucătărie pliată). 
  • Lăsați cheesecake-ul să se răcească ușor în oală înainte de a-l scoate și de a-l pune pe un grătar. 
  • Lăsați să se răcească complet înainte de a o scoate din tavă. 
  • Aranjați zmeura deasupra cheesecake-ului și adăugați puțin zahăr pudră înainte de servire