Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă supă de pui cu găluște Multicookerul Crock-pot Turbo Express by Madeline

Rețetă supă de pui cu găluște Multicookerul Crock-pot Turbo Express by Madeline
Rețetă supă de pui cu găluște Multicookerul Crock-pot Turbo Express by Madeline Rețetă supă de pui cu găluște Multicookerul Crock-pot Turbo Express by Madeline Rețetă supă de pui cu găluște Multicookerul Crock-pot Turbo Express by Madeline

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 700g carne de pui cu piele și os
• 2 morcovi mari
• 1 ceapă
• 1 păstârnac
• 1 bucată de țelină
• 1 ardei
• sare, piper*
• 3 frunze de dafin (opțional)

găluște: 1 ou mare (65g) și 65g griș

Mod de preparare

Punem carnea în vasul multicookerului, adăugăm aprox 1.7 L de apă și sarea.

Punem capacul, îl rotim spre poziția Închis, rotim și valva de presiune spre poziția Închis.

Setăm aparatul pe Meat/Poultry, High pressure, 45 de min. Eu am selectat și funcția Turbo care mai scurtează cu încă 40% timpul de gătire.

După expirarea timpului, aparatul va piui și va intra pe funcția Keep warm, care ține mâncarea caldă până la 4 ore.

Îl mai lăsăm vreo 20 de min, apoi eliberăm valva de presiune cu grijă, rotind-o spre poziția Deschis. Rotim și capacul spre poziția deschis.

Adăugăm legumele întregi și setăm aparatul pe Slow Cook, High pressure, 2 h. Astfel va ieși foarte limpede supa.

La final strecurăm supa, adăugăm bucăți de cărniță și felii de morcov.

Setăm aparatul pe Simmer și preparăm găluștele: amestecăm 1 ou cu cantitatea acestuia în grame de griș.

Cu o linguriță înmuiată în supa fierbinte formăm găluștele și le eliberăm ușor în supă. Le lăsăm să fiarbă puțin, se fac foarte repede, întorcându-le și pe partea cealaltă. Servim supa caldă cu pătrunjel proaspăt tocat deasupra.

Este limpede și delicioasa, poftă mare!