Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă mini frittata la Crock-pot Turbo Express by Daniel Breda

Rețetă mini frittata la Crock-pot Turbo Express by Daniel Breda
Rețetă mini frittata la Crock-pot Turbo Express by Daniel Breda Rețetă mini frittata la Crock-pot Turbo Express by Daniel Breda Rețetă mini frittata la Crock-pot Turbo Express by Daniel Breda

Porții

3

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 4 ouă
• 100ml smântână lichidă
• 100g brânză proaspată de vaci
• 1 ardei kapia
• 1 ceapă verde
• 50-100g spanac
• 0,5 linguriță sare, piper, chili

Descriere

Această rețetă se pregătește repede și are nevoie de puține ingrediente. Este ideală ca gustare sau, de ce nu, ca masă principală, ușoară și sățioasă.

Mod de preparare

1. Într-un bol amestecăm ouăle cu condimentele și frisca lichidă.

2. În oala MULTICOOKER TURBO EXPRESS, pe functia Saute/Brown, călim ceapa și ardeiul pentru 5 minute, după care adăugăm spanacul și mai călim totul încă 2-3 minute. 

3. În vasele ceramice ramekin, unse cu unt sau ulei, punem în fiecare compoziția de ceapă, ardei și spanac, după care punem brânza și la final turnăm compoziția de ouă și smântână.

4. Punem în oala MULTICOOKER TURBO EXPRESS 200 ml apă, așezăm grilajul metalic, după care punem cele 3 vase ramekin, punem capacul și selectam funcția Manual 6 minute la High.

5. După cele 6 minute scoatem presiunea din oală (pentru a putea deschide oala) și servim frittata caldă (sau se poate servi și rece).