Rețetă paella de pui, chorizo și creveți la Multicookerul Crock-pot Turbo Express
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 lingură ulei |
• 600-700 g pulpe de pui dezosate și fară piele |
• 200 g chorizo tăiat în bucăți mici |
• 1 ceapă roșie de mărime medie, tăiată cubulețe |
• 3 caței de usturoi, tocati mărunt |
• 300 g orez Arborio |
• 800 ml supă fierbinte de pui |
• 1 praf mare de șofran |
• 150 g ardei roșii |
• 150 g creveți gătiți |
• 200 g rosii cherry taiate cubulete |
• 30 g pătrunjel, frunze culese și tocate |
• 85 g măsline negre fără sâmburi |
• Sare și piper |
Descriere
Dacă îți plac fructele de mare, e musai să încerci aceasta rețetă. Se prepară rapid, fără efort și e super delicioasă!
Mod de preparare
Pasul 1: Încălzește Crock-potul Express pe funcțiasaute. Se adaugă uleiul și se rumenesc pulpele de pui pe ambele părți până devin aurii.
Pasul 2: Scoateți din oală și puneți deoparte pe o farfurie . Adăugați chorizo tăiat cubulețe în oala încinsă și prăjiți până când marginile devin maro.
Pasul 3: Scoateți într-un castron mic folosind o lingură cu fantă. Adăugați ceapa tăiată cubulețe în oala fierbinte și căleți până se înmoaie, amestecând regulat.
Pasul 4: Adăugați usturoiul și orezul, amestecați bine.
Pasul 5: Turnați bulionul și șofranul și puneți pulpele de pui înapoi în oală împreună cu chorizo și ardei tăiați felii. Nu amestecați.
Pasul 6: Închideți capacul și selectați butonul Orez/Risotto, reglați timpul la 5 minute.
Pasul 7: Odată ce timpul de gătire s-a terminat, lăsați 1-2 minute pe Keep Warm înainte de a deschide capacul.
Pasul 8: Se amestecă creveții fierți, roșiile cherry, pătrunjelul și măslinele.
Pasul 2: Scoateți din oală și puneți deoparte pe o farfurie . Adăugați chorizo tăiat cubulețe în oala încinsă și prăjiți până când marginile devin maro.
Pasul 3: Scoateți într-un castron mic folosind o lingură cu fantă. Adăugați ceapa tăiată cubulețe în oala fierbinte și căleți până se înmoaie, amestecând regulat.
Pasul 4: Adăugați usturoiul și orezul, amestecați bine.
Pasul 5: Turnați bulionul și șofranul și puneți pulpele de pui înapoi în oală împreună cu chorizo și ardei tăiați felii. Nu amestecați.
Pasul 6: Închideți capacul și selectați butonul Orez/Risotto, reglați timpul la 5 minute.
Pasul 7: Odată ce timpul de gătire s-a terminat, lăsați 1-2 minute pe Keep Warm înainte de a deschide capacul.
Pasul 8: Se amestecă creveții fierți, roșiile cherry, pătrunjelul și măslinele.
Preparat cu
-400lei
Crock-Pot
Multicooker Turbo Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
14+1 funcții de gătire
Cu 40% mai rapid față de setările High Pressure
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
899,99lei