Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă Quinoa Chilli Party Taco Bowls la Multicookerul Crock-pot Turbo Express

Rețetă Quinoa Chilli Party Taco Bowls la Multicookerul Crock-pot Turbo Express
Rețetă Quinoa Chilli Party Taco Bowls la Multicookerul Crock-pot Turbo Express Rețetă Quinoa Chilli Party Taco Bowls la Multicookerul Crock-pot Turbo Express Rețetă Quinoa Chilli Party Taco Bowls la Multicookerul Crock-pot Turbo Express

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Formă de brioșe cu 12 găuri
• 20 de tortilla moi mici
• 2 linguri ulei vegetal
• 1 ceapă roșie
• 2 căței de usturoi, tocați mărunt
• 1 linguriță grămadă de chimen măcinat
• 1 linguriță pastă de chipotle
• 300 ml apă rece
• 1 cub de supă de legume sau oală
• 180 g quinoa (nu clătiți)
• 1 ardei verde, fără samburi și tăiat cubulețe
• 1 ardei roșu sau galben, fără samburi și tăiat cubulețe
• 1 borcan de 300 g salsa gata preparată
• 2 linguri piure de roșii
• 1 x cutie de 400 g fasole neagră, clătită și scursă
• Sare și piper după gust

Mod de preparare

Pasul 1: Pentru a servi, alegeți - coriandru tocat, smântână, brânză rasă, cireșe tăiate cubulețe roșii, jalapenos, guacamole, avocado feliat, salată verde mărunțită și lime.


Pasul 2: Pentru a face bolurile pentru taco – Încinge cuptorul la 200°C, 180°C .


Pasul 3: Scoateți tortilla din ambalaj și încălziți în cuptorul cu microunde pentru aproximativ 20 secunde. Ungeți tava de brioșe folosind puțin ulei vegetal.


Pasul 4: Luați 1 tortilla încălzită și ungeți o parte cu ulei vegetal, apăsați ușor partea neunsă în fantele pentru brioșe din tavă, având grijă să nu se rupă, îndoiți laturile pentru a crea forma. Se introduce în cuptorul încins și se coace aproximativ 8-10 minute până devin aurii.


Pasul 5: Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească ușor.


Pasul 6: Pentru Chilli – Selectați Brown/Sauté și lăsați multicookerul să se încălzească.


Pasul 7: Adăugați 1 lingură de ulei vegetal, apoi ceapă și căliți până se înmoaie.


Pasul 8: Selectați oprire.



Pasul 9: Se amestecă usturoiul, chimenul și pastă de chipotle.


Pasul 10: Se toarnă apă, se adaugă bulionul și quinoa și se amestecă.


Pasul 11: Adăugați deasupra ardeii tăiați cubulețe, salsa, piureul de roșii și fasolea neagră și nu amestecați.


Pasul 12: Fixați capacul, închideți supapa și selectați Fasole/Chilli.


Pasul 13: Reglați timpul la 12 minute, apoi selectați Turbo, acest lucru va reduce timpul la 1 minut și 12 secunde.


Pasul 14: Selectați Start.


Pasul 15: Odată ce timpul de gătire a trecut, lăsăți pe Keep Warm timp de 10 minute.

Pasul 16: Scoateți capacul și amestecăți bine, reglați condimentele dacă este necesar.


Pasul 17: Umpleți lipiile de taco cu ardei iute, înainte de a adăuga toppingurile preferate.