Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă salată de boeuf la multicookerul Crock-pot Turbo Express by Prăjiturela

Rețetă salată de boeuf la multicookerul Crock-pot Turbo Express by Prăjiturela
Rețetă salată de boeuf la multicookerul Crock-pot Turbo Express by Prăjiturela Rețetă salată de boeuf la multicookerul Crock-pot Turbo Express by Prăjiturela

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 700 g cartofi cu coajă
• 700 carne de vită (având os, la final am rămas cu ~ 450 g)
• 250 g morcovi
• 1 linguriță piper boabe
• 1 linguriță sare
• 2 castraveți murați
• 2 jumătăți de gogoșar la oțet
• 250 g mazăre din conservă
• un măr mare răzuit
• pătrunjel
• gogoșar

Descriere

Prăjiturela a adaptat rețetă de salata de  boeuf și a obținut acest preparat festiv, delicios și foarte ușor de făcut la Multicookerul Crockpot Turbo Express!

Mod de preparare

1. Puneți în Turbo Express 700 g cartofi cu coajă, 700 carne de vită, 250 g morcovi, 1 linguriță piper boabe, 1 linguriță sare. 

2. Setați funcția meat, apoi turbo și start, pentru 20 minute.

3. După cele 20 minute, aveți ingredientele principale (nu a fost nevoie de supraveghere, de spumare și nici nu miroase în casă a carne fiartă).

4. Tăiați totul cuburi, apoi adaugați 2 castraveți murați, 2 jumătăți de gogoșar la oțet, 250 g mazăre din conservă, un măr mare răzuit. 

4. Faceți maioneză dintr-un gălbenuș fiert, 2 gălbenusuri crude, o lingură de muștar, 300 ml ulei de floarea soarelui și zeamă unei jumătăți de lămâie.

5. Amestecați totul, potriviți cu sare și piper.

6. Montați într-un inel de tort cu un pahar la mijloc, astfel încât să obțineti o "coroniță". 

7. Lăsați la rece peste noapte , apoi decorați cu pătrunjel și gogoșar.