Rețetă salată de cartofi cu pește afumat la multicooker Turbo Express by Gabriela Dima
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 kg cartofi |
• 300 gr.macrou/păstrăv afumat |
• 1 ceapă roșie |
• 1 legătură mărar |
• 1 legătură pătrunjel |
• zeama de la o lămâie |
• sare, piper |
• 10 linguri de ulei de măsline |
Descriere
Un prepart ușor, ideal pentru vară, gătit rapid!
Mod de preparare
1. Curățăm cartofii, îi spălăm bine și îi tăiem cuburi mari. Îi punem la fiert în Crockpot pe programul supă, scurtăm manual timpul de gătire la 20 de minute și apăsăm butonul Turbo care înjumătățește timpul de gătire.
2. Curățăm bine peștele de oase și îl mărunțim cu mâna după bunul plac, apoi tocăm mărunt verdețurile și ceapa.
3. Când sunt gata cartofii, le scurgem apa în care au fiert, punem sare, piper, ulei de măsline și zeama de la o jumătate de lămâie dacă este foarte zemoasa, sau chiar o lămâie dacă nu e așa suculentă, amestecăm și lăsăm să se răcească. Când s-au răcit, adăugăm peștele, verdețurile și ceapa, omogenizăm ușor folosind două spatule, cu mișcări de sus în jos și servim.
2. Curățăm bine peștele de oase și îl mărunțim cu mâna după bunul plac, apoi tocăm mărunt verdețurile și ceapa.
3. Când sunt gata cartofii, le scurgem apa în care au fiert, punem sare, piper, ulei de măsline și zeama de la o jumătate de lămâie dacă este foarte zemoasa, sau chiar o lămâie dacă nu e așa suculentă, amestecăm și lăsăm să se răcească. Când s-au răcit, adăugăm peștele, verdețurile și ceapa, omogenizăm ușor folosind două spatule, cu mișcări de sus în jos și servim.
Preparat cu
-600lei
Crock-Pot
Multicooker Turbo Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
14+1 funcții de gătire
Cu 40% mai rapid față de setările High Pressure
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
699,99lei