Rețetă Shakshuka la Crock-pot Turbo Express by Daniel Breda
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 400g conservă roșii tocate |
• 1 ceapă mare sau 2 mici |
• 4 căței usturoi |
• 1 ardei roșu |
• 2 linguri pastă de roșii |
• 4 ouă |
• 50g brânză feta |
• 1 linguriță sare |
• 1 linguriță chimion |
• 0,5 linguriță piper |
• 0,5 linguriță chili |
• 0.5 linguriță zahăr |
• pătrunjel |
Descriere
Shakshuka este un fel de mâncare foarte popular în Nordul Africii și în Orientul Mijlociu.
Mod de preparare
1. În oala Multicooker Turbo Express, selectăm funcția de Saute/Brown High și călim ceapa împreună cu ardeiul pentru 5 minute, după care adăugăm usturoiul mărunt și mai călim totul pentru încă 2 minute. La final adăugăm pasta de roșii, conserva de roșii și condimentele. Amestecăm bine, punem capacul la oală și selectăm funcția Manual 5 minute High.
2. După ce au trecut cele 5 minute și am eliberat presiunea, punem cele 4 ouă peste compoziția de roșii, sigilăm din nou capacul și mai lăsăm 30 de secunde sau 1 minut, până când se gătesc ouăle.
3. Se servește cu pâine prăjită, pătrunjel și brânză feta.
2. După ce au trecut cele 5 minute și am eliberat presiunea, punem cele 4 ouă peste compoziția de roșii, sigilăm din nou capacul și mai lăsăm 30 de secunde sau 1 minut, până când se gătesc ouăle.
3. Se servește cu pâine prăjită, pătrunjel și brânză feta.
Preparat cu
-600lei
Crock-Pot
Multicooker Turbo Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
14+1 funcții de gătire
Cu 40% mai rapid față de setările High Pressure
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
699,99lei