Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă tochitură moldovenească la Multicookerul Crock-pot Express Turbo by Dulciuri Fel de Fel

Rețetă tochitură moldovenească la Multicookerul Crock-pot Express Turbo by Dulciuri Fel de Fel
Rețetă tochitură moldovenească la Multicookerul Crock-pot Express Turbo by Dulciuri Fel de Fel Rețetă tochitură moldovenească la Multicookerul Crock-pot Express Turbo by Dulciuri Fel de Fel Rețetă tochitură moldovenească la Multicookerul Crock-pot Express Turbo by Dulciuri Fel de Fel Rețetă tochitură moldovenească la Multicookerul Crock-pot Express Turbo by Dulciuri Fel de Fel Rețetă tochitură moldovenească la Multicookerul Crock-pot Express Turbo by Dulciuri Fel de Fel Rețetă tochitură moldovenească la Multicookerul Crock-pot Express Turbo by Dulciuri Fel de Fel

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• ~1 kg carne de porc (ceafă, pulpă)
• 2 cârnați groși proaspeți
• 2-3 linguri untură
• ~250 ml vin
• cimbru uscat și boia de ardei afumată
• Sare și piper
• 1 căpățână usturoi

În plus:
• Mămăligă
• Ouă
• Telemea

Descriere

Ai poftă de o mâncare tradițională? Atunci această rețetă de tochitură moldovenească pregătită de Dulciuri Fel de Fel cu ajutorul Multicookerului Crockpot Express Turbo este rețeta de care ai nevoie! Carnea este fragedă, se topește în gură și este foarte aromată,

Mod de preparare

  • Carnea se taie în bucăți potrivite, la fel și cârnații.
  • În vasul multicookerului punem untură și setăm programul Brown/Saute, temperatura High. Punem bucățile de carne și le sotam pe toate părțile, amestecând din când în când. Adăugăm și cârnații, ii sotam câteva minue, apoi adăugăm vinul. Condimentăm după gust cu sare, piper, cimbru uscat și boia de ardei afumată.
  • Se pune capacul și se blochează în poziția închisa. Se închide supapa de abur. Din meniul aparatului se setează funcția Meat/ Poultry, Turbo.
  • După terminarea programului, se oprește aparatul. Cu atenție, se eliberează supapa de presiune, apoi se scoate capacul.
  • Asigurați-vă că aerisiți foarte bine încăperea sau aveți hotă deschisă în apropiere, altfel este foarte posibil să pornească alarmă de gaz, de la vaporii de vin
  • Se setează programul Brown/Saute, temperatura Low și se fierbe până scade toată zeamă și carnea se rumenește frumos. Se amestecă din când în când. Aproape de final se adaugă usturoiul pisat.
  • Se servește caldă, cu mămăligă, ouă ochiuri și telemea rasă.