Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă ciorbă de potroace la Multicookerul Crock-pot Express Turbo by Dulciuri Fel de Fel

Rețetă ciorbă de potroace la Multicookerul Crock-pot Express Turbo by Dulciuri Fel de Fel
Rețetă ciorbă de potroace la Multicookerul Crock-pot Express Turbo by Dulciuri Fel de Fel Rețetă ciorbă de potroace la Multicookerul Crock-pot Express Turbo by Dulciuri Fel de Fel Rețetă ciorbă de potroace la Multicookerul Crock-pot Express Turbo by Dulciuri Fel de Fel Rețetă ciorbă de potroace la Multicookerul Crock-pot Express Turbo by Dulciuri Fel de Fel Rețetă ciorbă de potroace la Multicookerul Crock-pot Express Turbo by Dulciuri Fel de Fel Rețetă ciorbă de potroace la Multicookerul Crock-pot Express Turbo by Dulciuri Fel de Fel Rețetă ciorbă de potroace la Multicookerul Crock-pot Express Turbo by Dulciuri Fel de Fel Rețetă ciorbă de potroace la Multicookerul Crock-pot Express Turbo by Dulciuri Fel de Fel

Porții

1

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 500 g inimi și pipote
• ~500 g tacam de pui
• 2 cepe
• ½ ardei kapia
• ~400 g morcov, țelină, pătrunjel
• 3-4 linguri orez
• 1 litru zeamă de varză murată (moare)
• 4 gălbenușuri
• 200 g smântână fermentată
• Leuștean

Mod de preparare

  • Se conectează Multicookerul Crockpot Express Turbo la o sursă de curent. În vasul aparatului, se pun tacâmul de pui, inimile și pipotele spălate și curățate. Se adaugă și o linguriță de sare. Se pune capacul și se blochează în poziția închisă. Se închide supapa de abur. Din meniul aparatului se setează funcția Meat/ Poultry, Turbo.
  • Între timp se curată zarzavaturile și se toacă mărunt. Se pun într-o tigaie încăpătoare și se călesc câteva minute, cât să se inmoie puțin.
  • După terminarea programului, se oprește aparatul. Cu atenție, se eliberează supapa de presiune, apoi se scoate capacul.
  • Zeama de la carne se strecoară, după care se pune înapoi în vasul aparatului, împreună cu măruntaiele și carnea scoasă de pe os. Se adaugă zarzavaturile călite, câteva boabe de piper și orezul. Se pune capacul și se blochează în poziția închisă. Se închide supapa de abur. Din meniul aparatului se setează funcția Soup, Turbo.
  • După terminarea programului, se oprește aparatul. Cu atenție, se eliberează supapa de presiune, apoi se scoate capacul.
  • Se toarnă în oală zeamă de varză și se mai fierbe câteva minute, folosind funcția Brown/Saute. Se potrivește gustul de sare.
  • Separat, se amestecă gălbenușurile cu smântână. Se temperează adăugând zeamă din oală, câte un polonic, amestecând foarte bine. Se toarnă în oală cu ciorbă și se amestecă. Se pune și leuștean tocat mărunt.
  • În cazul în care nu consumați toată ciorbă la o masă, dregeți cu smântână doar ceea ce estimați că se va mânca
  • Se servește fierbinte.