Rețetă de post iahnie de fasole la Multicooker Turbo Express Crock-pot by Laura's Sweets
Porții
4
Complexitate
2
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 500 gr.fasole boabe |
• 2 morcovi |
• 2-3 cepe uscate |
• 50 ml ulei de floarea soarelui |
• sare |
• 1 lg bicarbonat de sodiu |
• Cimbru uscat |
• 100 ml suc de roșii |
• 3 lg bulion |
• Apă |
Mod de preparare
- Fasolea uscată se pune în apă, la hidratat, peste noapte.
- A doua zi, se scurge de apă.
- Se conectează aparatul Multicooker Express Turbo la o sursă de curent.
- În vasul aparatului, se pune fasolea hidratată, 2 l apă și o lingură de bicarbonat.
- Se pune capacul și se blochează în poziția închisă. Se închide supapa de abur.
- Din meniul aparatului, se setează funcția Beans, Turbo, durata 20 minute.
- Între timp, se curăță morcovul și ceapa, se spală. Ceapă se toacă mărunt, morcovul se rade.
- După terminarea programului, se oprește aparatul. Cu atenție, se scoate capacul. Fasolea se strecoară.
- În vasul aparatului, se pune ulei de floarea soarelui, un praf sare și legumele tocate.
- Din meniul aparatului, se selectează funcția Brown/Saute, durata 5 minute, fără a mai pune capacul.
- După ce s-au rumenit legumele, se adaugă fasolea scursă, sucul de roșii, bulionul, sare după gust și apă cât să acopere fasolea. Se adaugă 2-3 crenguțe de cimbru uscat.
- Se acoperă cu capacul, se blochează în poziția închisă, supapa de abur închisă.
- Din meniu, se selectează funcția Beans, Low, durata 30 minute.
- După finalizarea programului, acesta va comuta automat pe funcția Păstrare la cald.
- Iahnia este gata. Se servește cu pâine de casă, murături sau după preferințe.
Preparat cu
-400lei
Crock-Pot
Multicooker Turbo Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
14+1 funcții de gătire
Cu 40% mai rapid față de setările High Pressure
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
899,99lei