Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă de post iahnie de fasole la Multicooker Turbo Express Crock-pot by Laura's Sweets

Rețetă de post iahnie de fasole la Multicooker Turbo Express Crock-pot by Lauras Sweets
Rețetă de post iahnie de fasole la Multicooker Turbo Express Crock-pot by Lauras Sweets Rețetă de post iahnie de fasole la Multicooker Turbo Express Crock-pot by Lauras Sweets

Porții

4

Complexitate

2

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 500 gr.fasole boabe
• 2 morcovi
• 2-3 cepe uscate
• 50 ml ulei de floarea soarelui
• sare
• 1 lg bicarbonat de sodiu
• Cimbru uscat
• 100 ml suc de roșii
• 3 lg bulion
• Apă

Mod de preparare

  • Fasolea uscată se pune în apă, la hidratat, peste noapte.
  • A doua zi, se scurge de apă.
  • Se conectează aparatul Multicooker Express Turbo la o sursă de curent.
  • În vasul aparatului, se pune fasolea hidratată, 2 l apă și o lingură de bicarbonat.
  • Se pune capacul și se blochează în poziția închisă. Se închide supapa de abur.
  • Din meniul aparatului, se setează funcția Beans, Turbo, durata 20 minute.
  • Între timp, se curăță morcovul și ceapa, se spală. Ceapă se toacă mărunt, morcovul se rade.
  • După terminarea programului, se oprește aparatul. Cu atenție, se scoate capacul. Fasolea se strecoară.
  • În vasul aparatului, se pune ulei de floarea soarelui, un praf sare și legumele tocate.
  • Din meniul aparatului, se selectează funcția Brown/Saute, durata 5 minute, fără a mai pune capacul.
  • După ce s-au rumenit legumele, se adaugă fasolea scursă, sucul de roșii, bulionul, sare după gust și apă cât să acopere fasolea. Se adaugă 2-3 crenguțe de cimbru uscat.
  • Se acoperă cu capacul, se blochează în poziția închisă, supapa de abur închisă.
  • Din meniu, se selectează funcția Beans, Low, durata 30 minute.
  • După finalizarea programului, acesta va comuta automat pe funcția Păstrare la cald.
  • Iahnia este gata. Se servește cu pâine de casă, murături sau după preferințe.