Rețetă porumb fiert cu usturoi, unt și parmezan la multicooker Turbo Express by Prăjiturela
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 4 știuleți de porumb |
• 500 ml apă |
• 500 ml lapte |
• 5-6 căței de usturoi |
• 1 cub de 20-25 g unt |
• 2 lingurițe sare |
• parmezan |
• fulgi de ardei iute, opțional |
Descriere
Prăjiturela îți prezintă o variantă de porumb fiert de care te vei îndrăgosti. Este gata în doar 12 minute la funcția Turbo a aparatului Crockpot Turbo Express.
Mod de preparare
1. Pune în vasul Crockpotului porumbul.
2. Toarnă apa și laptele.
3. Adaugă sarea, usturoiul și untul.
4. Setează supapa de abur pe "sigilare".
5. Setează la programul Chili/Beans, apoi apasă butonul Turbo.
6. După cele 12 minute de gătire, eliberează supapa de aburi - doar rotește butonul - nu există riscul să te opărești; așteaptă să iasă aburul, apoi scoate porumbul.
7. Pune pe deasupra fulgi de ardei iute și răzuiește parmezan.
2. Toarnă apa și laptele.
3. Adaugă sarea, usturoiul și untul.
4. Setează supapa de abur pe "sigilare".
5. Setează la programul Chili/Beans, apoi apasă butonul Turbo.
6. După cele 12 minute de gătire, eliberează supapa de aburi - doar rotește butonul - nu există riscul să te opărești; așteaptă să iasă aburul, apoi scoate porumbul.
7. Pune pe deasupra fulgi de ardei iute și răzuiește parmezan.
Preparat cu
-600lei
Crock-Pot
Multicooker Turbo Express cu gătire sub presiune Crock-Pot
14+1 funcții de gătire
Cu 40% mai rapid față de setările High Pressure
• in stoc
PRP: 1.299,99lei
699,99lei